Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Aysal açıkladı! Onu istiyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 31/12/2013 - 14:47 GMT+2

Galatasaray Alex Telles'in ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Hajrovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray başkanı Ünal Aysal Gazete Vatan'a yaptığı açıklamalarla gündemi bir anda değiştirdi.
Türkiye'de görüştükleri çok isim bulunmasına karşın gerek oyuncuların gerekse kulüplerin Galatasaray'ın ismini duyduktan sonra fiyat arttırması nedeniyle stratejiyi değiştirdiklerini belirtirken şunları söyledi: "Ülke içinde görüştüğümüz isimler var tabii ki. Ama Türkiye pazarından sıtkım sıyrıldı. Galatasaray ismini duyunca Anadolu kulüpleri şahin oluyor. 1 isteyecekken 4 istiyorlar. Oyuncu ile anlaşıyorsunuz bu kez kulübü fiyat arttırıyor. Dolayısıyla şu an da transfer stratejsini değiştirdim. Önceliğimiz yurt dışındaki yerli oyuncular. Ancak benim gönlümden geçen ve Mancini'nin de onayladığı isim Grasshoppers'ın sağ kanat oyuncusu Izet Hajrovic. Henüz KAP'a bildirecek seviyeye gelmedik. O seviyede bir temasımız yok. Ama birkaç güne kadar resmi görüşmeler yapar ve bu oyuncuyu KAP'a bildirecek duruma geliriz."
28 Aralık günü Eurosport.com Türkiye'nin özel haberinde de belirtildiği gibi Galatasaray'ın gizli transfer planları içinde yer alan Boşnak sağ kanat oyuncusu İzet Hajrovic için Galatasaray yönetiminin Türk statüsünde oyanatabilmek için Federasyona başvurabileceğini ve Elvir Baliç, Elvir Bolic, Milli basketbolcu Emir Preldzic gibi isimleri de emsal olarak göstereceğiNİ ifade etmiştik.
Bu sezon çok formda
Galatasaray'ın istediği Bosnalı yıldız İzet Hajrovic bu sezon İsviçre Ligi'nde 15 maçta 6 gol 4 asist yapma başarısı gösterdi. Çok formda bir sezon geçiren futbolcu için bazı Avrupa kulüplerinin de takipte olduğu biliniyor. Önceki günlerde Bosna basınına yaptığı açıklamalarla Galatasaray'da oynama isteğini belirten futbolcunun Baliç'ten de bilgiler aldığı ifade ediliyor. Eski Yugoslav topraklarında bir çok oyuncuyu yakından takip eden Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'nin de Galatasaray'a bu transfer için referans olduğu belirtiliyor.
İzet Hajrovic kimdir? Nasıl br futbolcudur?
picture

Hajrovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam